Kvalitet

2012. godine smo dostigli visoke standarde poslovanja i od tada posedujemo sertifikate kvaliteta ISO 9001 i ISO 14001, sertifikacione kuće ISOQAR UK Manchester. Imamo neophodne sertifikate za vozila i vozače sa licencom za prevoz ADR robe. Naša vozila ispunjavaju TAPA standarde, koji postavlja najbolje standarde sigurnosti i bezbednosti kod prevoza robe visoke vrednosti.

Od 2018. godine posedujemo i IFS serifikat, sertifikacione kuće RINA AGROQ, koji je potvrda da ispunjavamo sve potrebne kriterijume za bezbedan transport hrane.POLITIKA KVALITETA, ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE I BEZBEDNOST HRANE

Kvalitetan transport i visok nivo zadovoljstva korisnika je naše poslovno opredeljenje.

HUSKY CORPORATION doo je brzim razvojem i osluškivanjem tržišnih trendova zauzeo mesto među liderima u regionu u pružanju usluga međunarodnog transporta prehrambrene robe.

Naša poslovna politika je stalno praćenje i primena novih iskustava koja u potpunosti zadovoljavaju zahteve, potrebe i očekivanja korisnika, kao i poslovanje u skladu sa zakonskim regulativama i zahtevima standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, IFS.