O nama

Preduzeće Husky je osnovano 1995. godine, nalazi se u privatnom vlasništvu (jedan vlasnik). Locirani smo u Čačku, 150km južno od Beograda. Preduzeće poseduje poslovni prostor i upravnu zgradu u centru grada, sopstveni plac i servis za održavanje vozila na periferiji. U okviru preduzeća svakodnevno radi 300 zaposlenih.

Osnovna delatnost preduzeća je prevoz robe u drumskom saobraćaju sa sopstvenim vozilima. Prevozimo sve vrste robe, a specijalizovani smo za prevoz prehrambene robe hladnjačama na temperaturnom režimu.

Posedujemo najsavremeniji vozni park, preko 200 voznih jednica, visokostučni kadar i dugogodišnje iskustvo u vršenju usluga transporta.Za poslovanje koristimo najsavremenije softvere. Od 2012 godine posedujemo sertifikate kvaliteta ISO 9001 i ISO 14001 a od 2018 godine IFS sertifikat. Takođe, posedujemo i HACCP sertifikat. Naša vozila su TAPA sertifikovana, što znači da ispunjavamo Trucking Security Requirements (TSR) standard, koji postavlja najbolje standarde sigurnosti i bezbednosti kod prevoza robe visoke vrednosti. Naš vozni park je osposobljen i za transport opasne robe (ADR).

Osnovni ciljevi poslovanja su: saradnja sa uspešnim kompanijama EU i regiona, stalna modernizacija voznog parka i finansijska stabilnost.

Povezano pravno lice je preduzeće Global sistem Ljubljana koje se bavi istovetnom delatnošću. Husky corporation i Global sistem Ljubljana zajednički nastupaju na evropskom tržištu, kao jedno transportno preduzeće i skupa predstavljaju jedno od vodećih transportera u regionu.


Mi vršimo transport brzo, tačno i pouzdano.